Saturday, March 13, 2010

Sakit pun Still kena makan kan?

Ada orang kata kalau nak orang masuk blog kita Tajuk Post kena gempak! wakakkakaka publisiti anjing la tu Bedah.  Sorry not my style.  To me what you see itu la yang u bakat get! ngerti? nothing tokok tambah takde nak extra extra hot unless memang hot lah.

Okey permulaan cerita di atas tiada kene mengena dengan story Ms Jade kali ni ler. ha! bukan nak bikin gempak entah tiba tiba teringat one of my friend pernah kata yang someone (blogger) pernah nasihat dia mcm kat atas nun - piece of crap lah nasihat begitu.

Okey dah tiga minggu Ms Jade sakit.  Bukan sakit buatan orang walau pun mula mula Ms Jade ingat buatan orang. Pregnant ler maknanya! Tak tak tak! Ms Jade tak pregnant walau pun seminggu muntah muntah dan usus tak hadam (atau bahasa gelinya C**** B****! wah sungguh tak sesuai ini blog jalan jalan cari makan. Forget it okey ?

So dalam tempoh sakit Ms Jade still makan cuma antara selera dengan tak selera lah.  Ms Jade pegi mana? dekat dekat je tak larat nak jalan jauh badan lemah kurang air......kesian Ms Jade kan? kepada yang hantar message get well soon tu ya allah baiknya hati you all ...................... Ms Jade doakan you all sihat sejahtera selalu ek?


Awat gambaq mcm ni dek non? Allah.....ni la akibat sebab menyebab tuan punya blog sakit dek non! Malas bawak kamera murah I tu so pakai hanphone murah ini la dia akibatnya hehehehhehe janji kau nampak rupa gelas rupa air dah ler! okey? now move on to my story bout this picture :D

Long long long time ago che wah! that was when I belum kahwin dengan Megat Mazlan. Well I was a bit naive! well bukan a bit tapi banyak naive! So bila dia bawak pegi restaurant ala ala fancy kononnya ni I pun mula bukak menu wah wah wah! bestnya so I pun cakap la dengan dia Meg I nak order cocktail ni boleh?

hmmm cocktail ada liquor la Ni. kalau nak order mocktail.  Ohhhhhhhhhhhhhh! baru la I tau! Yeap I ni masa umur ala ala belasan tahun bahasa Inggeris kurang pandai dek non! so hentam kromo je la nak order apa pun kan??? Bila dah tua ni baru la ada improvement sikit itu pun banyak salahnya lagi! sighhhhhhhhhhhhhhhhhhh....

to be continued........................................ (tiba tiba hilang mood nak bercerita)




2 comments:

my3princess said...

Laaa...Ms Jade tak sihat lagi ni ye?Dah terbayang muka hani bila tak sihat.Rehat ye...smg cepat sembuh dan boleh tulis cerita2 menarik ye...bye!

SyahNas80 said...

wah....... tgh syok2 baca tibe2 continued? huhu takper... anas doakan semoga cepat sembuh... n tak sabar nak jumpa kak hani ni huhu...