Sunday, December 27, 2009

Somewhere in Negeri Sembilan - Nilai Springs Resort

Yes we went to Nilai Springs Resort Hotel in Nilai. Simple kan? Mula Mula meg suruh pergi hotel area bangi or cyberjaya But last minute decision pergi je la Nilai ni sebab?????? heheheheheh


Nilai Springs Resort waktu pagi


Jeng jeng jeng! Ni la sebabnya! Seriously hotel ni baru jadi tak ramai orang! Lagi pun siapa nak pergi bercuti kat Nilai kan? Ha! Kita ni pergi bercuti sebab nak bagi anak anak seronok betul? Al-maklum la kan dari Januari sampai la November Mommy, Daddy, Abah, Mak, Mama, Ayah semua nya busy!


So bila bercuti anak anak la yang menjadi keutamaan betul? Seriously tempat ni ada banyak pool untuk kanak kanak! simple waterpark but enjoyable! First sebab tak ramai orang. Kira air tak ler keruh dek non! Siap ada Jakuzi untuk budak (tapi please walau pun untuk budak pengawasan mak ayah amat la penting okey? sebab I rasa air nya quite deep gak) - dah tak yah cerita panjang I rasa I letak je ler pictures untuk you all tengok tengok



Waterpark



Waterpark



Boleh main slide kat kolam renang nun



Jacuzi you all....Jangan lupa kalau pergi sila awasi anak anak anda (kira you all masuk sekali ler) Sebab untuk budak bawah 4 tahun consider dalam jacuzi nih.




Ha! kepada duyung duyung yang pandai berenang boleh tunjukkan skill berenang segala kuak di sini ye. Khas untuk orang dewasa.


Parents? Hanya dibenarkan mengawasi dan menjaga keselamatan anak anak anda. Awas tidak dibenarkan Naik bersama kat atas benda nun roboh pulak karang heheheheheh

3 comments:

manisz said...

hotel ni pun ai nk try lah nnti.. sesuai tuk family..

tq hani!

Ms Jade said...

memang sesuhai sangat dek nonnnnnn
sure budak budak kecik suka...
sebab luas kolam renangnya :D

Afiz Lan said...

nk pg brenang saja bole??ke kne sewa hotel bru bole guna kolam